Bobsystem inredningar

Vi säljer och monterar Bob system bilinredningar. Rita din egentligen inredning klicka på länken under menyn på väg sida. Vill ni ha hjälp eller beställa så kontakta oss idag!

4 470 kr
Inklusive moms: 894 kr
Lagerstatus: 50 St
Leveransstatus: Från leverantör

St

Bobsystem bilinredning, kontakta oss vid funderingar, vi kan rita upp i ett ritprogram precis som du önskar inredningen.


- Bilinredningen tillverkas i Småland

- Bilinredning är krocktestad & TüV Nord Certifierrad

- Snabba leveranser

- 5 års garanti vid montering hos oss


Vi är återförsäljare för Bob system bilinredning här i Östersund, och kallas för Bobbare, vi har gått en utbildning hos Bob system där vi har gått igenom hur man bäst skall montera bilinredningen så att det blir trafiksäkert.

Vi säljer och monterar dessa serviceinredningar i Östersund. Vi säljer även direkt till kund om du vill montera in den själv.

Finns färdiga lösningar/förslag till många transportbilsmodeller, kolla in länken till vänster eller kontakta oss så hjälper vi er.

Lastslädar.

Mellangolv.


Passar till er byggarbetare, snickare, servicepersonal, ja alla hantverkare som vill ha ordning och reda på era verktyg och produkter.

Bobsystem är ett modulsystem där man bygger ihop delarna som man vill ha det, hyllor, lådor, kassett rack för verktygsväskor. Bobsystem är liknande andra märken på marknaden som tex System Edström, Work system, sortimo.

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.